index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


paste cu legume

Ingredientele Necesare:

4 morcovi,
1 fir de praz,
250gr broccoli,
250gr paste late,
unt sau margarina
1 lingura faina,
300ml lapte,
sare,
piper,
2 linguri inele de ceapa verde,
300gr piept de pui

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Morcovii se taie fasii , prazul se taie inele iar broccoli in buchetele. Se pun toate la oparit si se tin 2 minute in apa cu sare. La fel ca pastele se trec printr-un jet de apa rece.

Separat se pun pastele la fiert in apa cu sare..

Intr-o tigaie mai inalta se incinge o lingura de unt.. Se adauga faina si se amesteca bine. Lasati sa se caleasca putin. Se ia laptele si se amesteca cu 100 ml de apa dupa care se varsa in tigaie. Se pune sare si piper. Se adauga legumele si se lasa pe foc 4 minute. Se adauga si ceapa verde taiata inele.

Se fierb si pastele. Pieptul de pui se taie in lung si se pune la rumenit in unt. Se sareaza si pipereaza. Dupa gust se poate adauga si putin cimbru.

Carnea se amesteca cu pastele si legumele.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: paste cu legume

Comentarii

Adauga comentariu