index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


paste elia

Ingredientele Necesare:

1 piept de pui refrigerat (piept afumat, rulada de pui etc), o punga de pasta farfales, 2 cepe mici, 200 g cascaval, 400 ml smantana, ketchup dulce sau picant, 5 oua

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se iau pastele, se pun la fert intr-o oala cu apa si sare, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200 ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei. Se taie ceapa si se adauga in apa cu carne. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se pune peste ketchup dulce sau picant. Se iau 5 oua si se bat cu o furculita intr-un bol, se amesteca cu pastele si pieptul. Se pun la cuptor si se tin 45 de minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras. Pofta buna

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste elia

Comentarii

Adauga comentariu