index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


paste cu dovleac

Ingredientele Necesare:

- paste
- 400g dovleac galben taiat cubulete
- 60g unt
- 1 ceapa tocata
- 1 catel mai mare de usturoi tocat foarte marunt
- patrunjel
- sare, piper
- 3-4 felii branza topita cedar
- o lingura parmezan ras

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa si usturoiul se pun la calit in unt dupa care se pune dovleacul. Dovleacul se prajeste pana se inmoaie putin. Se ia niste patrunjel, se toaca si se adauga peste continut. Se sareaza si pipereaza.
Cand pastele sunt fierte se scurg bine si se pun peste sosul cu dovleac apoi se adauga branza rupta bucatele pentru a se topi uniform si o lingura de parmezan ras. Se amesteca putin si se stinge focul.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu dovleac

Comentarii

Adauga comentariu