index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pestele ca sa fie mai gustos si sa nu se sfarame la preparare, se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza si se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar.


paste cu ciuperci si smantana

Ingredientele Necesare:

1 punga de paste,
1 cutie ciuperci,
2 cepe,
150 grame smantana,
2 lingurite delikat,
1 legatura patrunjel verde,
sare si piper dupa gust.

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se fierb pastele intr-o oala cu apa cu sare. Se prepara sosul. Se ia ceapa , se curata, spala si toaca marunt. Se ia o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa si ciupercile spalate si taiate.Se calesc cca 10 minute amestecand din cand in cand, adaugandu-se delikatul, sarea si piperul dupa gust.

Dupa ce s-a facut sosul se tine la racit. Se adauga apoi smantana.

Se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu ciuperci si smantana

Comentarii

Adauga comentariu