index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


paste cu ciuperci si smantana

Ingredientele Necesare:

1 punga de paste,
1 cutie ciuperci,
2 cepe,
150 grame smantana,
2 lingurite delikat,
1 legatura patrunjel verde,
sare si piper dupa gust.

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se fierb pastele intr-o oala cu apa cu sare. Se prepara sosul. Se ia ceapa , se curata, spala si toaca marunt. Se ia o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa si ciupercile spalate si taiate.Se calesc cca 10 minute amestecand din cand in cand, adaugandu-se delikatul, sarea si piperul dupa gust.

Dupa ce s-a facut sosul se tine la racit. Se adauga apoi smantana.

Se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu ciuperci si smantana

Comentarii

Adauga comentariu