index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


paste cu cartofi

Ingredientele Necesare:

4 cartofi
2 cepe mijlocii
2 morcovi
1 ardei
2 rosii (sau bulion)
masline (optional)
sare
delicat

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se iau cartifii, se fierb. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Peste ceapa se adauga peste ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete.Dupa ce au fiert cartofii, se pun la prajit peste compozitia cu ceapa, morcov si ardei.

Se amesteca in asa fel incat nu toti cartofii sa se paseze, ci o parte sa ramana intregi. Se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul.Se pune delicat si piper dupa gust.

Pastele se fierb separat si se mananca alaturi de cartofi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu cartofi

Comentarii

Adauga comentariu