index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


paste cu cartofi

Ingredientele Necesare:

4 cartofi
2 cepe mijlocii
2 morcovi
1 ardei
2 rosii (sau bulion)
masline (optional)
sare
delicat

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se iau cartifii, se fierb. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Peste ceapa se adauga peste ceapa, morcovul si ardeiul taiate cubulete.Dupa ce au fiert cartofii, se pun la prajit peste compozitia cu ceapa, morcov si ardei.

Se amesteca in asa fel incat nu toti cartofii sa se paseze, ci o parte sa ramana intregi. Se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul.Se pune delicat si piper dupa gust.

Pastele se fierb separat si se mananca alaturi de cartofi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu cartofi

Comentarii

Adauga comentariu