index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


paste carbonara

Ingredientele Necesare:

400 gr paste spiralate
200 gr cascaval
1 conserva de carne de vita
delikat
2 linguri ulei

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare, cat timp recomanda producatorul. Se dau printr-un jet de apa rece si se scurg. Intre timp se rade cascavalul si se framanta carnea din conserva. Intr-o cratita de pune uleiul cu delikatul. Se adauga pastele, carnea din conserva si cascavalul si se lasa la foc potrivit amestecand in continuu pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste carbonara

Comentarii

livia (2008-07-31)
DE UNDE NAIBA INVENTATI ACESTE RETETE????????????????????? VA FACETI DE RUSINEEEEEEEEEE.DIN CATE CITESC AICI HABAR NU AVETI CE INSEAMNA CARBONARA
adina (2008-08-22)
da, nu prea suna a carbonara, dar sunteti cam malitiaosa doamna livia, retetele sunt publicate de cititori, nu e frumos sa o jigniti pe doamna care si-a publicat reteta asa cum o stie dansa
(2008-12-12)
elena constanta nustiu daca este bine s-a-u -00000
(2009-01-14)
imi place reteta
(2009-01-30)
din cate stiu pastele carbonara sunt cu bacon..nu cu carne din conserva
(2009-06-04)
de cand la paste cabonara se pune carne din coserva sunt tare curios
(2009-12-12)
nu e carbonara reteta e total diferita
Adauga comentariu