index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


pasca

Ingredientele Necesare:

200 g. aluat de cozonac
2 kg branza de vaci
6 oua
250 g smintina
250 g gris
300g zahar (se gusta , poate mai trebuie sau poate nu)
500g stafide (sau alte fructe confiate)
coaja rasa de portocala
vanilie
esenta de migdale - obligatoriu
un praf de sare

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se freaca brinza, smintina, zaharul si ouale cu mixerul pina devine o crema. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.

Se intinde o foaie foarte subtire de aluat de cozonac si se imbraca cu ea o tava dreptunghiulara (unsa si tapetata), lasind usor aluatul sa cada peste margini.

Se aseaza cu grija crema de brinza, dupa care marginile de aluat se ruleaza spre interior pentru a frma marginea pastii.

Se unge cu ou batut si se presoara stafide. Se lasa la cuptor 45 de min la foc potrivit.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pasca

Comentarii

Adauga comentariu