index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


macaroane gratinate

Ingredientele Necesare:

400-500 gr. macaroane cu oua sau spaghete, 1 cescuta lapte, 1 lingurita faina, 100 gr. unt, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 3 linguri svaiter ras, sare, pesmet

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Macaroanele se tin la fiert 20 de minute. In acest timp se prepara sosul: untul, faina si laptele se amesteca cu galbenusurile si smantana, batind cu telul pina se omogenizeaza bine. Se aseaza macaroanele cu sosul intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de se face se presara cu svaiter ras.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: macaroane gratinate

Comentarii

Adauga comentariu