index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


lasagne la cuptor

Ingredientele Necesare:

200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna), untura pentru uns tava, 200 g de carne tocata de vita, o ceapa, un catel de usturoi, sare, piper, oregano, maghiran, doua foi de dafin maruntite, 250 ml suc de rosii, 300 g de cascaval, 200 ml smantana.

Timp Preparare:

120 minute

Mod De Preparare:

Seia ceapa, se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Toate acestea se pun intr-o tigaie unsa cu untura, se amesteca continuu pana incep sa se prajeasca usor. Adaugam apoi sare, piper, oregano, dafin, maghiran, 150 ml suc de rosii si 100 ml de smantana Amestecam si lasam sa scada putin.Le luam de pe foc si le lasam sa se raceasca.. Luam o tava dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna. Batem intr-un castronel sucul de rosii cu smantana si cu restul de cas ras care au mai ramas si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se pune la cuptor cam 30-40 de minute. Se serveste cu busuioc.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: lasagne la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu