index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


lasagne cu carne de vita

Ingredientele Necesare:

lasagne 500 g
ceapa
ardei iute
morcov
telina
carne de vita tocata 250 g
rosii 5 buc
sare
piper
cimbru

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se pune ulei intr-o cratita. Cratita se pune pe foc si in ea se adauga un ardei iute, o ceapa, un morcov, telina, taiate marunt. Se lasa sa se prajeasca putin dupa care se pune o cana de apa. Se lasa astfel la fiert putin timp se adauga carnea, rosiile curatate si tocate, sare , piper si cimbru. Lasagnele se fierb , se strecoara, se trec sub jet de apa rece , se ruleaza si se aseaza pe un platou, apoi se condimenteaza cu sosul preparat si cu patrunjel verde.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: lasagne cu carne de vita

Comentarii

Adauga comentariu