index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea snitelelor nu se recomanda sa se bata carnea foarte mult deoarece se elimina toate calitatile nutritive.


cochilii cu zarzavat

Ingredientele Necesare:

cochilii 400 g
mazare 300g
unt 30 g
fasole verde 200 g
vanata 1 buc
rosii 3 - 4 buc
ceapa 1 / 2
telina 1 / 4
cub de supa
ulei de masline 2 linguri
patrunjel verde
sare



Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Toate zarzavaturile se spala, se curata. Se ia vanata, rosiile, fasolea si telina si se taie bucatele. Se ia ceapa si se taie, se pune la rumenit in unt si ulei dupa care se adauga zarzavaturile, se amesteca si se toarna cate putina supa calda pana ce zarzavatul fierbe. In final, dupa ce aproape a fiert, se adauga patrunjelul tocat. Se fierb cochiliile al dente, se strecoara si se condimenteaza cu sosul de zarzavat si cu mult cascaval ras.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: cochilii cu zarzavat

Comentarii

Adauga comentariu