index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


carbonara italiana

Ingredientele Necesare:

400-500 g pasta 2 galbenusuri, 1 albus, 250-300 g kaizer sau sunca presata, 1/2 cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica), sare, piper dupa gust.

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se toarna intr-o tigaie ulei si se adauga sunca sau kaizerul sa se prajeasca. pastele se pun la fiert intr-o oala cu sare. Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Dupa ce au fiert si au fost scurse, pastele se adauga intr-o oala fara apa. peste se pune kaizerul prajit, ouale batute si cascavalul ramas.Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se prajesc atat cat trebuie.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: carbonara italiana

Comentarii

Adauga comentariu