index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


tocana de tipar

Ingredientele Necesare:

800 g tipar
3 rosii decojite sau din conserva
1 ceapa de marime medie
2catei de usturoi
1pahar de vin alb
20 g unt
putin otet
ulei de masline extra virgin
sare
piper boabe
verdeata
malai sau sare grunjoasa saupesmet

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Frecati carnea de tipar cu malai sau sare ori pesmet. Dupa ce curatati pestele lasati-l 1 ora jumate in apa, la inmuiat. Intre timp taiati ceapa si usturoiul marunt.

Luati o tigaie, o frecati cu unt si puneti ceapa si usturoiul la calit.

Adaugati carnea de tipar,taiata in bucati de 5-6 cm, date prin faina.

Se rumenesc bine , apoi se adauga vinul,care se lasa pana se evapora. Imediat dupa aceea se adauga rosiile care au fost curatate de seminte.

Se mai fierbe 15 min si se i-a de pe foc. Se lasa acoperita inca 3-4 min.

Se presara putin patrunjel si se lasa la racit. Se serveste pe un platou. Pofta buna.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: tocana de tipar

Comentarii

Adauga comentariu