index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


sufleu de peste

Ingredientele Necesare:

1 kg de peste fiert (orice fel de peste), 2 linguri de faina, 50 g de margarina, 250 ml de lapte, 5 oua, cascaval ras, sare, piper.

Timp Preparare:

120 minute

Mod De Preparare:

Se ia o cratita, se unge cu margarina si se pune la incalzit in cuptor. Adaugam sufleul. Pestele se curata de piele si oase, apoi se taie bucatele mici. Se prepara din faina, unt si lapte un sos alb, care se amesteca cu pestele si se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a mai racit, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si cand compozitia s-a omogenizat bine se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor, la foc potrivit. Se asteapta sa creasca si sa se rumeneasca frumos. Se tine cca 30 de minute la cuptor. Se adauga peste sos de rosu si se serveste cald.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: sufleu de peste

Comentarii

Adauga comentariu