index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


stiuca in sos

Ingredientele Necesare:

1 stiuca de 1 kg
1 morcov
1/2 ceapa
1telina
1pahar de vin alb
sare
piper boabe

pt sos:
patrunjel
150g ansoa sarate
150 g capere
ulei de masline

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia pestele, se curata si se spala.
Se pun in apa la fiert, cernea, s etoarna un pahar de vin, se pun legumele, se sareaza si se pun cateva boabe de piper.

Pentru sos: se toaca marunt caperele, patrunjelul si ansoa(dezosate si desarate) si se amesteca cu ulei .Cand pestele a fiert , se dezoseaza foarte usor. Carnea se pune pe foc, intr-un vas..

Se pune sosul peste peste si se lasa sa stea putin .

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: stiuca in sos

Comentarii

Adauga comentariu