index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


salau cu maioneza

Ingredientele Necesare:

1-2 pesti (salau), 2 oua, ulei, morcovi, radacini de patrunjel, ceapa, cartofi, sare si cateva boabe de piper.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se pun la fiert morcovi, radacini de patrunjel, ceapa, cartofi, sare si cateva boabe de piper. Dupa ce legumele au fiert, se adauga peste ele pestele. Se lasa 4 minute in apa clocotita, dupa care se scoate si se lasa la racit. Se dezoseaza. Se aseaza peun platou, intai jumatate de peste, se acopera cu putina maioneza iar deasupra se pune si restul de peste.

Maioneza trebuie sa fie light. Daca o faceti acasa, adaugati suc de lamaie. Pentru ornat se folosesc morcovii si radacinile de patrunjel taiate marunt.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: salau cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu