index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


salata de icre de crap

Ingredientele Necesare:

icre de crap 100 g
ulei 500 g
miez de paine 200 g
lapte 200 ml
lamaie 125 g
ceapa 50 g

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se iau icrele se amesteca cu putin ulei si se pun in frigider timp de 20 min. Se scot din frigider Se reia amestecul, adaugandu-se uleiul putin cate putin. Dupa ce a intrat majoritatea cantitatii de ukei in peste, se inmoaie miezul de paine in lapte, se stoarce bine, se amesteca cu putin ulei si se adauga la icre. Se pune apoi restul de ulei, tot putin cate putin si se potriveste gustul cu zeama de lamaie. Se toaca marunt o ceapa care se adauga peste peste.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: salata de icre de crap

Comentarii

(2008-12-30)
spune-mi te rog,daca se taie icrele cum se repara. Camelia. Va multumesc
Adauga comentariu