index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Carnea de pui se va fierbe mai repede daca este stropita inainte cu zeama de lamaie.


rulouri de peste cu sos de vin si sofran

Ingredientele Necesare:

6-8 fileuri de peste alb ( eu am avut un soi de calcan, se cheama SOLE)
50 gr somon afumat
100 gr creveti
100 gr carne de crab ( eu am avut imitatie)
1 ou
sare, piper
1/2 ceapa tocata f. marunt
2 catei de usturoi
o lingura de marar tocat
5 linguri vin alb sec
5 linguri supa de pui

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se prajeste ceapa cu usturoiul pana sunt translucente, dupa care incep sa se adauge crevetii, sare si piper. Se tin la prajit pana incep sa capete o culoare roz. Se ia carnea de crab si se pune intr-un blender. Alaturi de carnea de crab se adauga crevetii cu sosul de ceapa, somonul afumat, un ou crud, marar tocat, sare si piper si se mixeaza bine.
Se sareaza si pipereaza fileurile de peste pe ambele parti apoi se intinde cate o lingura de umplutura pe fiecare bucata de peste si se ruleaza. Se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei si se toarna pe langa amestecul de zeama de supa si vin, si se dau 20-25 min la cuptor la foc mediu.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: rulouri de peste cu sos de vin si sofran

Comentarii

Adauga comentariu