index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


rulouri cu peste

Ingredientele Necesare:

300 g spanac, 2 cepe, o lingura smintina, 4 portocale, 2 morcovi, 12 bucati file de peste, 125 ml sos de peste(se gaseste la borcan)

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Se curata cepele, se toaca si se calesc intr-o tigaie unsa cu unt. se adauga spanacul, sare, piper, nucsoara. Se toarna si smintina. O portocala se stoarce iar celelalte se curata, se indeparteaza pielita alba si se taie felii. Morcovul se curata, se spala si se taie fasii. peste peste se stropeste putina zeama de portocale, se pune sare iar deasupra se pune spanacul care se ruleaza. Se fixeaza ruladele cu scobitori. Sosul pentru peste se incalzeste impreuna cu sucul ramas, se adauga rulourile si se fierb 20 minute. Inainte cu 5 minute de a fi gata se adauga feliile de portocala si de morcov.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: rulouri cu peste

Comentarii

Adauga comentariu