index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


rulada de stiuca brates

Ingredientele Necesare:

1kg fileuri de stiuca,
200 kg de costita,
100 g ciuperci taiate,
100 g ficat de pui fiert,
aluat de foitaj,
1 lamaie,
2 oua,
seminte de mac, patrunjel,sare,piper.

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Fileul de stiuca se curata de piele, de oasele ramase, se zvanta bine pe un sergar.
Se stropeste cu suc de lamaie si se presara sare si piper.
Costita se taie felii subtiri. Aluatul se intinde iar peste el se aseaza jumatate din costita .
Peste costita se pun fileurile de stiuca care initial au fost si ele taiate felii.
Ficatul, ciupercile si patrunjelul, se toaca marunt, se amesteca bine si se intind peste fileurile de stiuca. La sfarsit, jumatatea ramasa din feliutele de costita.
Se ruleaza se pune in tava, se unge cu ouale batute si se presara 50 g de mac .
Se coace la foc potrivit pana ce rulada se rumeneste (aprox. 40-50 min).

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: rulada de stiuca brates

Comentarii

Adauga comentariu