index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


peste spaniol cu legume

Ingredientele Necesare:

4 fileuri peste
4 morcovi
1-2 cepe albe
4 cepe verzi
4 cartofi mari
1 ardei verde, 1 ardei rosu, 1 ardei alb
optional catei de usturoi
1 lamaie sau suc de lamaie
1 portocala
ulei, sare, piper boabe
cateva linguri pasta de rosii sau bulion

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Intr-o tava se pune un pic de ulei, se aseaza pestele in centru (file-uri de preferat ca n-au oase). De jur imprejur se pun cartofi taiati felii .Deasupra se pun ardeii felii si cepele verzi care se pun intregi, ceapa alba taiata, morcovii taiati fasii subtiri si usturoiul necuratati de coaja - pentru a fi copti in coaja lor. Se stropeste totul cu ulei, si se acopera cu felii de lamaie si portocala. Se pune un capac si se tine la cuptor la foc mediu. Se asteapta 30 de minute. La sfarsit se pun pe deasupra cateva linguri de pasta de rosii si se mai pune 5-10 minute in cuptor, fara capac.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: peste spaniol cu legume

Comentarii

Adauga comentariu