index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


peste la cuptor

Ingredientele Necesare:

1 kg de peste oceanic congelat, 2 morcovi mici, o radacina de patrunjel mica, un ardei, o ceapa mica, sare, boabe de piper, boabe de enibahar, 2 rosii, 2-3 foi de dafin, 2 catei de usturoi, 50 ml de vin alb.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se iau morcovii si radacina de patrunjel, si se taie felii subtiri. Ardeiul se taie cubulete; ceapa se taie marunt; rosiile se taie felii iar usturoiul se curata si se taie rondele.Pestele se despica, se eviscereaza, i se indeparteaza capul si se spala bine. Se taie apoi bucati potrivit de mari si se sareaza. Se iau toate legumele taiate si se pun intr-un vas, preferabil de Jena, Deasupra se pun bucatile de peste. Se adauga foile de dafin si boabele de piper si enibahar. Punem un amestec de 50 ml de vin si 50 de ml de apa si dam vasul la cuptorul incalzit. Se lasa cam o jumatate de ora, dupa care se serveste cu piure de cartofi si mujdei de usturoi.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: peste la cuptor

Comentarii

flavia (2008-09-10)
foarte bun
Adauga comentariu