index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Daca nu aveti lapte puteti face blatul pentru clatite si cu apa minerala. Vor iesi mai putin gustoase dar lipsa laptelui nu va va impiedica sa va faceti o pofta.


peste la cuptor cu rosii si usturoi

Ingredientele Necesare:

1 kg. peste, 2 buc. ceapa, 5 buc. rosii, 5 linguri de bulion, 5 catei de usturoi, 3 buc. ardei, ulei, o lamiie, 1 pahar vin alb, boia de ardei, o legatura de verdeata, cimbru, sare, piper

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se taie, se presara cu sare si piper . Se unge o tava cu ulei in care se aseaza pestele. Se taie ceapa si ardeiul. Printre feliile de peste se pune ardeiul si ceapa. Se tin un sfert de ora la cuptor. Bulionul se dilueaza cu o cana de apa si se adauga peste peste. Rosiile se taie rondele si se adauga pe peste. Se adauga si usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se asa la cuptor 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: peste la cuptor cu rosii si usturoi

Comentarii

Adauga comentariu