index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


pastrav cu piper verde la cuptor

Ingredientele Necesare:

- 2 pastravi(a 500 gr fiecare)
- 100 g. unt
- 1 lingura piper verde
- 5 linguri ulei masline
- 1 lingura suc lamaie
- sare, boia
- faina

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau pastravii, se curata si se spala dupa care se freaca cu sare. Se lasa asa timp de 10 minute.

Intr-un bol se sfarma piperul verde boabe. Se adauga untul topit,zeama de lamaie si uleiul. Se pune sosul intr-o tava si se misca tava pe foc.

Se dau pastravii prin faina si apoi se dau prin sosul din tava. Deasupra se presara putina boia.

In tava se mai pun 50 ml de apa. Se tine totul la cuptor 20 minute la 190C, timp in care se stropeste cu sosul din tava de 4,5 ori.

Am mai lasat 10 minute la 240C.

Am servit cu cartofi natur si mujdei cu smantana:
-2 catei usturoi frecati cu sare+1 legaturica patrunjel tocat+ 200 g. smantana


Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pastrav cu piper verde la cuptor

Comentarii

Adauga comentariu