index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


paste cu ton

Ingredientele Necesare:

400 g. paste spirale
2 conserve de ton
200 g. cascaval ras
delicat dupa gust
20 ml ulei

Timp Preparare:

20 minute

Mod De Preparare:

Se pun pastele la fiert, se strecoara si se pun intr-o cratita unde a fost adaugat ulei. Se ia pestele din conserva si se scurge bine. Se adauga in cratita, alaturi de cascaval si delikat si se tin pe foc 2,3 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: paste cu ton

Comentarii

Adauga comentariu