index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


crap portughez

Ingredientele Necesare:

crap 1.5 kg
ceapa 300 g
ulei 150 g
faina 60 g
bulion de tomate 100 g
rosii 1 kg
vin alb 150 ml
verdeata 1 leg
piper
sare

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Crapul se curata, se spala si se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga faina ramasa si se continua calirea. Se stinge cu bulion amestecat cu vin. Se asaza pestele in sos, iar peste peste se asaza rosiile taiate felii si se da tava din nou la cuptor pentru circa 15 minute.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: crap portughez

Comentarii

Adauga comentariu