index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Mancarica de varza

Ingredientele Necesare:

- o varza acra/dulce
- slanina (afumata preferabil) 500-700 de grame(dupa gust)
- patru rosii
- o ceapa
- doi ardei
- 1 catel usturoi
- sare
- piper
- boia

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Slanina se taie bucatele si se pune la prajit intr-un ceaun. Se adauga apoi ceapa maruntita si ardeii taiati marunt si ei.

Rosiile se decojesc si se taie cubulete si se adauga peste cepele care se calesc. Usturoiul si varza se toaca marunt si se adauga si ele peste continut. Se adauga sare, piper si boia, dupa gust.

Dupa ce varza s-a calit, se adauga un pahar de apa rece si se lasa la fiert. Dupa ce este gata se aseaza pe farfurii.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Mancarica de varza

Comentarii

Adauga comentariu