index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Alimentele cu cele mai multe toxine, care trebuie evitate la consum, sunt margarina vegetala,guma de mestecat, uleiul de mustar, mezelurile si bauturile racoritoare, prajelile si chipsurile.


tagliattele cu ciuperci

Ingredientele Necesare:

350g tagliatella (taitei italienesti),
400g ciuperci,
1 ceapa medie,
o capatana de usturoi,
1 ceasca de ulei(masline),
1 cubulet de supa Knorr,
1 leg. de patrunjel,
jumatate ceasca vin alb sec,
cascaval ras,
sare, piper negru macinat.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Usturoiul se toaca marunt. la fel si patrunjelul. Ciupercile se curata si se toaca si ele bucati mai maricele.

Se pune uleiul la incins si cand este destul de fierbinte se pune ceapa cu usturoiul la calit pana devine transparenta.Apoi se aduga patrunjelul si se mai amesteca 1 min. Se adauga 1/4 pahar de apa, si se lasa sa fiarba cca 3-4 min. Se adauga apoi ciupercile. Se lasa putin si se adauga un cub de delikat si se lasa sa scada la foc mic.

Separat se pun pastele la fiert. Se adauga vinul peste ciuperci si se amesteca usor. Se lasa sa scada (dar nu prea mult pentru ca sosul este delicios).

Dupa ce au fiert, pastele se trec printr-un jet de paa rece. Se adauga sosul de ciuperci, se amesteca si se serveste dupa 2, 3 minute.

Se servesc cu cascaval ras pe deasupra, sau dupa perferinta cu kechup

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: tagliattele cu ciuperci

Comentarii

Adauga comentariu