index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


risotto cu conopida

Ingredientele Necesare:

ingrediente pt 2 portii:
160 gr orez
1 ceapa mica
un manunchi de conopida cit podul palmei
ulei, sare
brinza ( parmezan sau orice alt fel de cascaval ) rasa- cca 50 gr
1 galbenus de ou crud

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia ceapa, se curata, se spala si se taie marunt. Se pune la calit in ulei iar cand incepe sa capete o culoare translucida se pune orezul.

Se caleste pina devine usor transparent si din acest moment se adauga cite un polonic de supa fierbinte ( sau apa si cub de supa care fierbe pe focul de alaturi ).

Cand apa scade in oala cu orez se mai adauga un polonic si tot asa pina orezul e fiert bine ( in general 17 minute ) si apa/supa e absorbita .

Se ia de pe foc si se rade peste branza. Se adauga si galbenusul crud si se amesteca bine. Se pune intr-o farfurie adanca si se serveste asa.

Se orneaza cu buchetele de conopida fierte , scurse si apoi usor prajite in tigaie cu putin ulei.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: risotto cu conopida

Comentarii

Adauga comentariu