index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


pireu de spanac

Ingredientele Necesare:

1 kg spanac, 1 lingura si jumatate unt, 1 pahar lapte, 5-6 catei usturoi, sare

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Frunzele de spanac se spala foarte bine si se pun in apa clocotita. Se fierbe pina se moaie bine. Se scurge de apa si dupa ce s-a racit se toaca foarte marunt impreuna cu cateii de usturoi curatati si spalati.

Se pun apoi intr-o cratita cu untul, 2-3 linguri apa, laptele si sarea si se lasa sa fiarba incet pina scade bine Mod de servire Se serveste cu ochiuri, cu ochiuri si smintina sau cu jumari de oua

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pireu de spanac

Comentarii

Adauga comentariu