index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


orez cu ochiuri

Ingredientele Necesare:

1 ceasca orez, 3 cesti apa, 30 g unt, 2 cepe mijlocii, 150-200 gr. costita afumata, 1 lingura ulei, 6 oua, 3 rosii, sare, piper

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt incins. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga orezul si se mai prajeste 5-6 minute amestecind mereu. Dupa aceea se toarna cele 3 cesti de apa, se sareaza si pipereaza, si se lasa la fiert la foc mic cam 25-30 de minute. Intre timp, rosiile se taie in 2, se golesc de seminte, se sareaza si se ung in interior cu ulei. . Se asaza apoi intr-o cratita acoperita si se prajesc usor Costita se taie in 12 fasii lungi si se pun la rumenit intr-o tigaie neunsa.. Dupa ce costita s-a rumenit, se scoate si se prepara 6 ochiuri, prajite sau fierte, dupa dorinta. Pe un platou se asaza rizottoul, pe mijloc se pun ochiurile, iar pe margini se garniseste cu jumatati de rosii si fisii de costita, dispuse alternativ.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: orez cu ochiuri

Comentarii

Adauga comentariu