index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


mancarica de vinete

Ingredientele Necesare:

4 vinete
2 cepe potrivite
5 ardei grasi copti
2 rosii potrivite sau 2 linguri de pasta de rosii
1 lingurita delikat
sare
piper

Timp Preparare:

50 minute

Mod De Preparare:

Vinetele se coc, se curata si se taie fasii late de 1 cm. Ceapa se taie solzisori si se pune la calit. Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se pun la calit alaturi de ceapa.. Ardeii copti si curatati se taie fasii si se adauga cand ceapa e calita cu rosiile. Se adauga si vinetele si un pahar de apa si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se sareaza si pipereaza.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: mancarica de vinete

Comentarii

Adauga comentariu