index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


ghiveci oltenesc

Ingredientele Necesare:

rosii coapte, ardei copti, vinete coapte, sare, piper, ceapa, vegeta, bulion, faina, ulei, foaie dafin, usturoi.

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Vinetele se pun la copt pe plita. Dupa ce s-au copt se curata si se pun la scurs. La fel se face si cu rosiile care dupa ce s-au copt se curata de coaja in apa si se pun intr-un vas cu piper si ulei in ele la macerat.

Se pune ulei la incins pe o plita (in vas de pamint) cu ceapa si usturoiul, se calesc bine de tot. Se amesteca bulionul cu o lingura de apa si cu faina pina devine ca o maioneza rosie.
Peste sosul de ceapa si usturoi se adauga vinetele coapte , ardei copti si rosiile coapte si se amesteca usor. Peste acestea se toarna apa ca sa poate fierbe si se lasa la fiert pentru 15 minute.

La final se adauga sosul cu faina( bulionul).si foaia de dafin si vegeta dupa gust.

Grad Dificultate:

avansata

Alte informatii despre: ghiveci oltenesc

Comentarii

Adauga comentariu