index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


ciuperci cu pilaf

Ingredientele Necesare:

1 cana orez, 1 ceapa mijlocie, 300 g ciuperci

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Ceapa taiata marunt se pune la calit.Peste ceapa se adauga cipuercile si se lasa pana scad.

Peste orezul fiert se aduga ciupercile si se condimenteza.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciuperci cu pilaf

Comentarii

Adauga comentariu