index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


ciuperci cu maioneza

Ingredientele Necesare:

300gr ciuperci
3-4 oua
500g ulei
sare
2 linguri zeama lamaie
10gr patrunjel verde tocat fin
1l apa

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se iau ciupercile, se spala, se taie si se pun la fiert intr-un litru de apa caruia i se adauga o lingura de zeama de lamaie. Se tin la foc mic 20 de minute. Separat se face o maionaza dintr-un galbenus fiert si alte 3 galbenusuri dar crude. Se amesteca cu ulei, zeama de lamaie si sare.
Se amesteca ciupercile cu maioneza.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciuperci cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu