index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


ciuperci cu maioneza

Ingredientele Necesare:

300gr ciuperci
3-4 oua
500g ulei
sare
2 linguri zeama lamaie
10gr patrunjel verde tocat fin
1l apa

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se iau ciupercile, se spala, se taie si se pun la fiert intr-un litru de apa caruia i se adauga o lingura de zeama de lamaie. Se tin la foc mic 20 de minute. Separat se face o maionaza dintr-un galbenus fiert si alte 3 galbenusuri dar crude. Se amesteca cu ulei, zeama de lamaie si sare.
Se amesteca ciupercile cu maioneza.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciuperci cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu