index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


ciulama de loboda verde

Ingredientele Necesare:

Loboda verde
1 litru lapte
2-3 linguri unt
2-3 linguri faina
marar (2 legaturi)

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Loboda verde se fierbe in apa clocotita cu sare, se strecoara si se bate cu mixerul.
Laptele se pune la fiert.
Int-o tigaie se pune untul la incalzit, peste se adauga faina amestecand ca sa nu faca cocoloase. Se adauga laptele de abia fiert si se amesteca pana se ingroase. Se adauga loboda, se mai da in cateva clocote.
La final se pune sare si se adauga mult marar.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ciulama de loboda verde

Comentarii

Adauga comentariu