index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fructele din care se prepara compotul, trebuies taiate in bucati egale, astfel vor fierbe toate in acelasi timp.


ardei copti cu sos alb

Ingredientele Necesare:

1 kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina, 500 ml lapte, 100 g brinza telemea, zeama sau sare de lamiie, marar sau patrunjel tocat; 50-100 g brinza telemea sau cascaval ras.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Ardeii mai grasi si drepti se coc dupa care se curata. Se taie apoi felii si se aseaza in strat subtire in vasul care a fost uns cu unt. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cind au fost presarati dupa ce s-au copt in schimb se pune putina zeama de lamaie si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt. Se desarta aceasta compozitie peste ardei. Peste se presare branza. Se tine putin la cuptor. Se serveste cald.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ardei copti cu sos alb

Comentarii

Adauga comentariu