index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


andive la cuptor cu sos vienez cu hrean

Ingredientele Necesare:

1-1,5 kg andive,
150 g unt,
100 g caşcaval,
2-3 liguri sos vienez cu hrean (vezi reţeta),
pesmet

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Andivele se spala si se oparesc in apa cu sare. Se tin in apa clocotita 10 minute. Dupa aceea se scurg si se desarta in cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Peste ele se presară niste caşcaval ras Se pun la cuptor si se scoate cand este indeajuns de bine rumenit. Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: andive la cuptor cu sos vienez cu hrean

Comentarii

Adauga comentariu