index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


tocanita de ciuperci cu piept de pui

Ingredientele Necesare:

1 piept de pui dezosat (taiat cubulete);
1/2kg ciuperci proaspete;
1 ceapa potrivita;
1 lingura faina;
1 lingura pasta de rosii;
2-3 catei de usturoi;
sare si piper dupa gust;
1 cescuta de ulei.

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul. Dupa ce s-au inmuiat se pune pieptul de pui si se caleste pina isi schimba culoarea. Se adauga ciupercile care au fost taiete si se tin si ele putin la calit. Se pune sare si piper, se adauga o cescuta de apa si se lasa 15 minute la fiert.

Pasta de rosii si faina se amesteca cu o ceasca de apa si se adauga peste ciuperci. Se mai tine la fiert inca 15 minute dupa care se pune in farfurii. Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: tocanita de ciuperci cu piept de pui

Comentarii

Adauga comentariu