index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


tocana cu carne de miel

Ingredientele Necesare:

carne de miel 750 g
ulei 150 g
rosii 300 g
cartofi 600 g
ciuperci 200 g
ceapa 200 g
cimbru 1/2 fir
usturoi 20 g
faina 20 g
verdeata 2 leg
piper
sare

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, cate 4-5 la portie. Se pune sare si se pune la prajit in ulei, laolalta cu ceapa tocata marunt. Peste ceapa calita se adauga rosiile taiate cuburi, curatate de pielita si seminte si se mai trag cateva minute. Se adauga faina, mujdeiul de usturoi, cimbrul, piperul (boabe) si sarea. Se stinge cu apa fierbinte si se da vasul la cuptor. Se calesc ciupercile in ulei. Cand carnea este aproape gata se pun si cartofii care au fost taiati cuburi. Ciupercile se taie felii si se adauga si ele peste compozitie. Vasul se mai pune odata la cuptor si se tine acolo 30 de minute. In final se adauga verdeata tocata si se mai dau cateva clocote.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: tocana cu carne de miel

Comentarii

Adauga comentariu