index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


sufleu de cartofi cu carne tocata

Ingredientele Necesare:

1 ceapa,
2 catei de usturoi,
500 g carne tocata,
3 linguri de ulei,
piper,
1 kg de cartofi,
250 ml de supa de carne fiarta cu un cub de maggi de gaina,
200 ml de smantana,
150 g cascaval,
2 oua,
1 lingurita de unt,
500 g varza acra tocata.

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Ceapa si usturoiul se curata si se taie cubulete. Carnea se pune in ulei incins la prajit. Se lasa 10 minute. Se adauga ceapa si usturoiul. Se pune piper. Cartofii se curata, spala si se taie felii. Cascavalul se rade. Se amesteca supa (1/2 cb maggi de gaina adaugat la 250 ml apa in fierbere) cu smantana, ouale si cascavalul ras. Se unge forma de sufleu. Toate ingredientele se pun pe straturi. Feliile de cartofi, deaspra varza acra si carnea tocata si tot asa pana se termina toate ingredientele. ultimul strat este cu restul de felii de cartofi. Se adauga sosul de smantana si se lasa 60 de minute la cuptor.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: sufleu de cartofi cu carne tocata

Comentarii

Adauga comentariu