index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


rulouri de vinete cu pui sau sunca

Ingredientele Necesare:

felii de vinata taiate max 5 mm grosime
piept de pui taiat fisiutze
cascaval ( felii)
pulpa de rosii,
lapte,
sare, piper, ulei.

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Se ia vanata, se taie felii pe lung. Se pune sare si se lasa la scurs. Asteotati 15 minute dupa care se clateste rapid sub jet de apa rece de sare si se usuca in servet de bucatarie. Se cocpun la copt putin in tigaia de teflon sau pe gratar insa fara ulei.

Pieptul de pui taiat se taie fasii si se pune la calit Se tine cel mult 1 minut in tigaia de teflon tot fara ulei, doar cit sa nu mai para crud.

Cascavalul , se taie felii subtiri cite felii de vinete avem.

Din felia de vinata, cascavalul si citeva bucatele de pui se fac rulouri si se pun in vasul pt cuptor ca sarmalele. In vas se pun asa: 2 linguri de ulei, 2 de lapte si 2 de supa de pui. Se pot pune mai multe lingurite daca doriti o cantitate mai mare. Peste rulouri se pune pulpa de rosii si se pun la cupto . Se tin 15 minute la foc mediu spre mare. Pofta Buna

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: rulouri de vinete cu pui sau sunca

Comentarii

Adauga comentariu