index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


rata cu castraveti

Ingredientele Necesare:

rata 1 buc
ulei 150 g
ceapa 200 g
faina 50 g
bulion de tomate 25 g
castraveti murati 2 kg
rosii 600 g
sare

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Rata este un fel de mancare preparat cu preponderenta in bucataria frantuzeasca. Dupa ce curatati rata, aceasta se parleste, se transeaza, se sareaza si se prajeste in 100 g de ulei. In uleiul ramas de la prajitul carnii se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu bulion diluat cu apa. Se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza peste carne si se mai tine inca 30 de minute la fiert. Se iau apoi castravetii, se taie rondele, se oparesc, se scurg si se pun la calit in restul de 50 g de ulei. Se adauga apoi peste carne. Deasupra se aseaza rosiile taiate in doua si se da vasul la cuptor timp de 20 minute. Bon Appetit.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: rata cu castraveti

Comentarii

Adauga comentariu