index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


rasol de pasare cu sos de hrean

Ingredientele Necesare:

Carne de pasare 1 kg
morcovi 150 g
patrunjel 100 g
telina 100 g
ceapa 150 g
smantana 250 g
faina 30 g
hrean 300 g
otet 25 ml
sare

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Pasarea se portioneaza si se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Apoi se adauga zarzavatul de supa si ceapa. Se pune la fiert si se lasa 1 ora si jumatate. Supa se strecoara. Bucatile de carne se aranjeaza pe un platou. Se ia hreanul, se da prin razatoatre si se pune la fiert in apa cu sare si otet timp de circa 20 de minute la un foc domol. Se amesteca apoi smantana cu faina, se toarna peste hrean, se amesteca in continuare si se lasa in continuare sa fiarba.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: rasol de pasare cu sos de hrean

Comentarii

Adauga comentariu