index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


pui umplut albufera

Ingredientele Necesare:

Pui mici a 400-500 g 2 buc
orez 100 g
hribi proaspeti 300 g
ficat de pasare 100 g
unt 100 g
sos alb suprem 350 g
piper
sare

Timp Preparare:

30 minute

Mod De Preparare:

Puii se curata, se spala, se scot oasele de la piept prin taietura prin care s-au scos intestinele. Dupa aceea se curata ciupercile se taie si se pun la calit in unt. Peste se adauga ficatul de pasare tocat, sare, piper si orez. Se tin toate pe foc aproximativ 20 de minute. Se stinge cu 300 ml de apa si se da orezul la cuptor ca sa fiarba 20 min. Se lasa la racit dupa care incepe procesul de umplere a puilor. Se coase taietura, se freaca puii cu sare, se ung cu unt si se frig la cuptor. Cand sunt gata se taie si peste se adauga un sos suprem . Va doresc Pofta Buna.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pui umplut albufera

Comentarii

Adauga comentariu