index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


pui sanhai

Ingredientele Necesare:

- Piept pui dezosat - 0,200gr
- Oua - 2 buc
- Sos de soia - 0,020 ml
- Mustar - 0,030 gr
- Sare
- Piper
- Faina
- Ulei -0,200 ml
- Marar

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm. Se sparg oualeiar peste ele se adauga sosul de soia, mustar, sare, piper si marar tocat foarte marunt. Se amesteca foarte bine tot continutul. Bucatile de pui se dau prin faina ,dupa care se trec prin compozitia rezultata si se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins la foc potrivit. Se tin la rumenit pana prind o culoare aurie si se scot pe hartie pergament pentru a se scurge de ulei.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: pui sanhai

Comentarii

Adauga comentariu