index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Sare uleiul! Pentru a va feri de neplacerea ca atunci cand puneti uleiul la incins acesta sa sara pe peste tot, puneti putina sare in ulei.


pui picant

Ingredientele Necesare:

piept de pui,
condimente (boia, piper, sare cimbru sau condiment special d pui),
2-3 rosii,
1-2 ardei grasi,
ketchup picant,
3 catei usturoi,
1 pahar vin alb

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

Se taie pieptul de pui in cubuletze potrivite si se pun condimentele. Se asteapta putin ca acestea sa intre in carne. Se ia puiul si se pune la prajit in ulei incins. Se adauga ardeii taiati cubulete mici, rosii decojite si pasate si 2-3 linguri ketchup picant.

Se lasa 10 min si amesteca din cand in cand apoi se toarna vinul si usturoiul zdrobit si frecat cu ulei si otet.

Se mai lasa 15 minute. Se pun in farfurii si se serveste.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: pui picant

Comentarii

Adauga comentariu