index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Moliile ce apar in pungile de orez sunt o problema! Daca vreti sa evitati aceasta problema plasati in sertarul in care tineti punga de orez cativa catei de usturoi.


pui muntenesc cu sos

Ingredientele Necesare:

1 pui, 4 rosii (4 linguri de bulion sau pasta de tomate ) 1 lingura de Maggi - Secretul Gustului - Gust de gaina, 250 ml ulei de floarea-soarelui sau masline, 1 catel de usturoi, 1 foaie de dafin

Timp Preparare:

60 minute

Mod De Preparare:

Puiul se curata si se spala in 2 ape clocotite. Intr-o cratita se adauga apa, iar in apa se adauga puiul, care va fi lasat sa fiarba 20-25 de minute. Rosiile se decojesc si se adauga peste pui, dupa ce a trecut timpul necesar fierberii lui. Se adauga si bulion. Se lasa la foc mic circa 10 minute, apoi se adauga si usturoiul pisat. In final se pune o fiaie de dafin si daca mai e necesar si putina apa si un cub de maggi. Se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: pui muntenesc cu sos

Comentarii

Adauga comentariu