index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Fazanul este un fel de carne delicios, asemanator la gust cu puiul, cu pielita mai groasa care capata un gust delicios daca in procesul de preparare se adauga bere.


ostropel oltenesc

Ingredientele Necesare:

un pui / 2-3 pulpe de pui cu spate, otet, sare, piper alb, 5-6 catei de usturoi, 200g. smantana, 2 carfofi, un morcov, patrunjel, condimente delikat, ulei, o lingura de faina de grau.

Timp Preparare:

1 minute

Mod De Preparare:

Pulpele se pun la prajit in ulei. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga apa in functie de cantitatea de ostropel dorita.

Se adauga condimentele. Se taie cartoful cubulete si se adauga si el alaturi de morcov. Se lasa la fiert. Dupa ce au fiert toate ingredientele, (daca doriti puteti strecura zeama, sa ramana numai carnea), se adauga otetul si usturoiul dupa gust. Se mai tine cam 3 minute pe foc dupa care se pune smantana amestecata cu o lingura de faina. Se toaca marunt patrunjel si se presara peste.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: ostropel oltenesc

Comentarii

Adauga comentariu